INA goriva program

INA goriva program je specijalno prilagođen vid saradnje između INE u Bosni i Hercegovini i naših partnera u veleprodaji koji posjeduju privatne benzinske stanice u zemlji.

Ovaj program je rezultat razvoja i testiranja primjenjivosti na nivou MOL grupacije, kao model zajedničkog djelovanja i podrške vlasnicima privatnih benzinskih stanica koji prepoznaju važnost kvaliteta - ponude kvalitetnih proizvoda i usluga svojim kupcima.

Kome je namijenjen INA goriva program?

INA goriva program je namijenjen kompanijama koje posjeduju benzinsku stanicu ili više njih, a kvalitet i zadovoljstvo kupaca im je primarni cilj.

Program je kreiran za one kompanije koje žele osigurati:
  • siguran i stabilan izvor nabave,
  • garantovan i unificiran kvalitetan proizvod
  • podršku i ime jakog poslovnog partnera

Prednosti za Partnere

Temelj partnerstva je saradnja u osiguravanju ponude visokokvalitetnih goriva kupcima na privatnim benzinskim stanicama. Pored toga, vlasnicima privatnih benzinskih stanica su dostupna znanja i iskustva INE u industriji nafte. Ulaskom u program vlasnici privatnih benzinskih stanica osiguravaju konstantan i stabilan kanal dobave i svojim kupcima osiguravanju gorivo po najvišim evropskim standardima. Dodatno, Partneri ostvaruju pravo na korištenje INA branda na svojim benzinskim stanicama što pruža dodatnu sigurnost krajnjim potrošačima kada je riječ o kvalitetu i izvoru snabdijevanja.

Prednosti za potrošače

INA goriva program potrošačima garantuje najbolje i najkvalitetnije gorivo i uslugu. Rezultat zajedničkih nastojanja treba biti zadovoljan kupac, garantovan kvalitet proizvoda kojim se snabdijeva, što je kupcu omogućeno prilikom da kupi sigurna i kvalitetna goriva na njemu omiljenim benzinskim stanicama.

Za dodatne informacije o INA goriva programu:
 
Prodajni predstavnik Područje/regija Mobitel E-mail adresa
Lorens Listo Livanjski, Zapadnohercegovački i
Hercegovačko-neretvanski kanton
+387 62 992 656 lorens.listo@ina.hr
Džemal Prozorac Srednjobosanski i Kanton Sarajevo +387 61 210 257 dzemal.prozorac@holdina.ba
Siniša Blažević Regija Tuzla +387 61 491 622 sinisa.blazevic@holdina.ba
Husnija Veladžić Regija Banja Luka, Unsko-sanski i
Posavski kanton
+387 61 212 434 husnija.veladzic@holdina.ba
Vladimir Vujović Bosna i Hercegovina +387 62 345 253 vladimir.vujovic@holdina.ba
Samir Hajdar INA Partner program +387 61 891 512 samir.hajdar@holdina.ina.hr