Holdina i Energopetrol potpisli saradnju sa Pika Kartica programom lojalnosti

Potpisivanjem Ugovora o poslovnoj saradnji na jučer održanoj press konferenciji ozvaničeno je novo partnerstvo kompanija Super Kartica i HoldINA i Energopetrol, koje će donijeti još više pogodnosti za članove PikaKartica programa i kupce HoldINA i Energopetrol benzinskih stanica.
 
Ugovor su potpisali direktor društva Super Kartica d.o.o. g. Boris Barić i direktor društava HoldINA d.o.o. i Energopetrol d.d. g. Ante Aralica i tako ozvaničili početak buduće uspješne poslovne saradnje. Prilika je to da članovi PikaKartice, najveće koalicionog programa lojalnosti u Bosni i Hercegovini, uz sve pogodnosti koje su im do sada pružali partneri Konzum, Mercator, Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice, HT Eronet, Intersport, Modiana i Kompas, uživaju u izvrsnim pogodnostima koje im donose novi partneri u programu – INA i Energopetrol benzinske stanice.

"Holdina i Energopetrol kroz saradnju sa PikaKartica programom lojalnosti našim kupcima pruža još jednu platformu za ostvarivanje dodatnih pogodnosti prilikom kupovine na Ina i Energopetrol benzinskim stanicama. Naše kompanije su u fokus svog poslovanja uvijek stavljale kupca kroz kvalitet proizvoda i usluga koje pružamo i to je još jedan od razloga zbog kojeg se radujemo ovoj saradnji", izjavio je g. Ante Aralica.