Započelo Freshhh takmičenje za studente

Otvorene su prijave za Freshhh 2017. – međunarodno nagradno online takimičenje za studente zainteresirane za naftnu i plinsku industriju. Prijave se zaprimaju do 3. novembra 2017. na web stranici www.freshhh.net, a najbolje plasirani timovi sudjeluju u finalu natjecanja uživo, gdje se bore za atraktivne novčane nagrade te mogućnost zaposlenja u MOL Grupi.

Tijekom natjecanja, tročlani timovi dobivaju zadatak upravljanja integriranom virtualnom naftnom kompanijom, donose odluke o razvoju projekata, izgradnji rafinerije te pronalaženju najboljeg proizvodnog portfelja. Osim toga, studenti će imati i priliku postaviti strategiju o razvoju maloprodajne mreže te odlučivati o ulaganjima i širenju mreže.

Freshhh je također i način jačanja interesa studenata za karijeru na području industrija plina i nafte te poticaj da rade u jednoj od najpoželjnijih kompanija u regiji.

Ovo takmičenje izaziva veliko interesovanje u državama u kojima INA i MOL Grupa posluje. Ono predstavlja odličan način upoznavanja i povezivanja studenata sa svijetom biznisa, ostvarivanja kontakata, te unapređenja poslovnih vještina neophodnih za gradnju uspješne karijere. 

Tijekom proteklih godina, natjecanje je privuklo više od 25.000 studenata iz više od 70 zemalja, a mnogi od nekadašnjih sudionika dobili su priliku da svoje karijere započnu u MOL Grupi, u okviru Growww programa. 

Prijave su otvorene do 3. novembra 2017.godine.